Aroma massage te IJsselstein, Nieuwegein, Utrecht

Wat is de AromaTouch?

De AromaTouch Massage is een techniek om essentiële oliën [ in dit geval van het merk Doterra] toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten [uw ingewanden] van de rug en de voeten. De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, waarbij de essentiële oliën hun werk doen.

De Massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. Na de Massage is het heel belangrijk om voldoende water te drinken zodat afvalstoffen je lichaam snel kunnen verlaten, en als laatste ook niet geheel onbelangrijk, neem na de massage even lekker een moment voor je zelf om na te kunnen genieten van wat het allemaal met je lichaam en geest heeft gedaan.

Een Betoverende Massage met essentiele olie

wat kan de AromaTouch Techniek voor U Betekenen?

 1. Het verminderd Stress
 2. Het versterkt uw immuunsysteem
 3. Het verminderd ontstekingen in uw lichaam
 4. Het verbeterd de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel

Voor wie is Aroma Massage

Aromamassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten,… Ook wanneer je gewoon eens fijn wilt ontspannen is aromamassage zeker een aanrader.

  Nieuwsgierig of wil jij ook zo’n massage?
  Stuur mij een berichtje!

   Uw naam (verplicht)

   Uw e-mail (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht